Gratis forsendelse

Forsendelse er gratis!

Vi er glade for din interesse for at handle i vores online shop. Nedenfor finder du en liste med svar på alle dine spørgsmål om forsendelse.

Forsendelsestid

Alle ordrer behandles inden for 1-2 hverdage, afhængigt af efterspørgslen efter det/de bestilte produkt(er). Bemærk venligst, at der ikke er forsendelse i weekender og på helligdage.

Desuden kan leveringen blive forsinket med et par dage ved store ordrer. Hvis der opstår forsinkelser, informerer vi dig via e-mail. Vi beder Dem give os tilstrækkelig tid til at opfylde vores forpligtelser i denne sag.

Leveringstid

Leveringstiden er mindst 5-8 arbejdsdage (eksklusive weekender og helligdage). Der må også forventes forsinkelser på grund af den pandemi, som vi alle står over for i verden. Vi respekterer og følger de nye protokoller og procedurer for kurerfirmaer og lufthavnstold. Dog kan der fra tid til anden opstå forsinkelser på grund af ugunstige vejrforhold, toldforsinkelser, logistiske problemer, uforudsete omstændigheder og især i ferieperioder, hvilket forventes på grund af den store efterspørgsel på ordrer fra kunder.

Afsenderen sender en bekræftelse af forsendelsen via e-mail sammen med trackingnummeret/numrene, når ordren er blevet behandlet i systemet.

RETURNERING

Alle varer, der returneres til vores lager, er kundens ansvar. Bemærk venligst, at du skal anmode om en returseddel fra kundeserviceafdelingen info@vondazo.com, før du returnerer varerne med henblik på videre behandling. I modsat fald er virksomheden ikke ansvarlig for tab eller skade i tilfælde af returnering.

KRAV

Vondazo er ansvarlig for eventuelle skader eller tab af produkter under transport. Hvis den modtagne ordre ikke er i god stand, er beskadiget eller hvis emballagen er ødelagt, skal du kontakte vores kundeservice info@vondazo.com og sende os et billede af pakken og kontakte det kurerfirma, der er ansvarligt for håndteringen af pakken.

Alle emballagematerialer og beskadigede varer skal opbevares for at kunne gøre krav gældende.

FORSINKELSE: På grund af de stigende tilfælde af kovidap, der fører til lock-in nogle steder i Europa, kan leveringen af ordren tage flere dage. Vi undskylder for eventuelle ulemper, som dette måtte medføre.